img_20140531_100346
caminar descalç o la presa de terra
12 gener, 2018

quan fer un estudi geobiològic?

01_estudigeobiologic

Si vols que la teva propera casa, comerç o oficina siguin espais saludables és un bon moment per fer un estudi geobiològic, però també si el que vols és un projecte per millorar l’espai on passes la major part del teu temps: el llit o el teu lloc de treball.

L’estudi geobiològic ens permet determinar quin és el bon lloc per dormir a casa teva i això vol dir: recuperar-te i regenerar-te. També ens permet trobar el lloc idoni on treballar dins la teva oficina o comerç i esquivar les zones de màxima incidència de radiacions naturals i artificials a les que estem sotmesos en molts dels nostres espais de llarga permanència (els llocs on passem més de 6 hores/dia més de 4 dies a la setmana).

Els primers símptomes que ens poden fer sospitar d’una possible afectació per radiacions son: Insomni, insomni infantil, nerviosisme, malestar general, sensació de no descansar a les nits, mal de cap, esgotament, dolors musculars, falta de concentració, vertigen, etc. I amb el pas dels anys aquestes simptomatologies poden desencadenar malalties inflamatòries i degeneratives.

A l’estudi geobiològic hi trobaràs un anàlisi de les radiacions d’origen natural i artificial que afecten el teu espai vital, però també propostes que ofereixen solucions per viure en un espai més sa. La majoria de les propostes són canvis molt senzills, com canviar el llit de lloc o revisar la instal·lació elèctrica, millorar la ventilació, d’altres situacions poden fer necessàries per exemple solucions d’apantallament.

Deixa un comentari